ATTA DESIGN

ATTA DESIGN – KÄSINTEHTY INARISSA

Olen Anitta Vierelä, nainen yhden hengen koruyrityksen Atta Designin takana. Valmistuin keväällä 2020 Jalometalli- ja korukiviartesaaniksi Saamelaisalueen koulutuskeskuksesta Inarissa. Uuden ammattini myötä tunnen, että luovuuteni on päässyt uuteen kukoistukseen: saan ja osaan toteuttaa villeimpiäkin koruvisioitani. Yritykseni nimi koostuu etunimeni kirjaimista ja pikkusiskoni tapasi kutsua minua Attaksi, kun ei osannut vielä lausua nimeäni oikein.

Inspiraationi koruihin ammennan Lapin luonnosta. Täällä Inarissa luonto on lähellä; järvet, lammet, tunturit, ikimetsät ja erämaat. Myös Lapin eläimet kiehtovat minua ja monissa koruissani esiintyykin eläimiä kuten kettuja, riekkoja ja hirviä. Tunnen korujen suunnittelun olevan rajatonta: voin yhdistää eri tyylilajeja ja tekniikoita tehden koruista omannäköisiä. Uusien korujen suunnittelu on aina mahdollisuus luoda jotain ainutlaatuista, ensimmäisenä.

Otan mielelläni vastaan asiakastöitä jotka olen suunnitellut itse, mutta joihin asiakas haluaa muutoksia omaan käyttöönsä sopivammiksi (esim. korvakorujen pituus, materiaali jne). Esimerkiksi ”Lehdykkä” korvakorut olen suunnitellut itselleni, mutta voin tehdä ne asiakkaan toivomilla kirjaimilla (kts. Instagram @attadesignkorut #lehdykkä).

Valmistan jokaisen korun alusta loppuun käsityönä Inarissa. Voit tutustua korujenteon vaiheisiin paremmin alempaa sivulta löytyvällä videolla.

Tutustu korunteon työvaiheisiin alla olevalla videolla

Seuraa Instagramissa korukuulumisiani @attadesignkorut

© ATTA Design 2021